Viktig melding!

Nordre Follo og omkringliggende kommuner innfører strenge smitteverntiltak.
Skolen er derfor stengt, og det blir digital undervisning fra mandag 25. januar til og med fredag 29. januar.

Smittetilfelle ved Ski videregående skole

Det er meldt ett nytt smittetilfelle av covid-19 ved Ski videregående skole. 40 personer er satt i karantene som følge av tilfellet.

Skole og korona – hvem avgjør om skolen skal stenge?

– Viken fylkeskommune som skoleeier har ikke myndighet til å stenge en skole. Den beslutningsmyndigheten ligger til lokal helsemyndighet og ikke til fylkeskommunen eller den enkelte skole.

Smittetilfeller på Ski vgs

På tide å søke videregående opplæring

Har du planer om å ta videregående utdanning i skoleåret 2021-2022 bør du starte søkeprosessen nå. Alle som søker videregående opplæring, søker via nettjenesten  vigo.no . I VIGO får du også svar på søknaden din.

Informasjonsmøte for foreldre og foresatte Vg1 på Teams 27.01.21

I møtet vil dere få informasjon om fagvalg, og om prosess og rutiner knyttet til valg av programfag på Vg2 og Vg3.

En rettferdig inntaksordning for like muligheter

Søkere til Vg1 må søke tre utdanningsprogram, men kan søke så mange skoler de ønsker. Samtidig får elevene prioritet ved å søke på en skole nært der de bor, uansett karakterer fra ungdomsskolen.

God Jul og Godt Nytt År!

Vi ønsker alle våre elever og samarbeidspartnere en God Jul og et Godt Nytt År!

Juleavslutning

Ukeplan for uke 1

Privatisteksamen - eksamenskarakterer og dokumentasjon

I denne saken finner du informasjon om karakterer, bestilling av vitnemål og kompetansebevis m.m.