Ny nettadresse!

Vi får ny nettadresse torsdag 11. mars: viken.no/ski-vgs

Skolematundersøkelsen

Her er viktig informasjon til foresatte om spørreundersøkelsen

Voksenopplæring fortsatt digitalt

Voksenopplæringen er digital t.o.m. onsdag 17. februar.

Avlysning av skriftlig eksamen

– Det er bra at statsråden nå avklarer at det ikke blir skriftlig eksamen i år. Det er det eneste fornuftige å gjøre i et år der elevene har fått så ulikt grunnlag for å ta eksamen, sier fylkesråd for utdanning og kompetanse, Siv Henriette Jacobsen.

Ukeplan uke 6

Presentasjonen fra Digital Åpen skole 3. februar

Inni saken kan du finne presentasjonen fra Digital Åpen skole i pdf-format

Ukeplan uke 5

Velkommen til Digital Åpen skole!

Er du nysgjerrig på hvordan det er å være elev på Ski videregående skole? Vil du vite mer om våre spennende utdanningstilbud? Onsdag 3. februar kl. 18.00 er du velkommen til å være med på Digital Åpen skole.

Presentasjoner fra foreldremøter ID og MDD

Her finner du presentasjonene fra møte for foreldre og foresatte til elever i Vg1 som ble avholdt onsdag 27. januar.

Søke skoleplass til høsten?

Alle elever i Viken kan søke på alle de fylkeskommunale videregående skolene i Viken. For skoleåret 2021/2022 skal inntaket til Vg1 følge en nærskoleordning.

Smittetilfelle ved Ski videregående skole

Det er meldt ett nytt smittetilfelle av covid-19 ved Ski videregående skole. 40 personer er satt i karantene som følge av tilfellet.