Viktig melding!

Nordre Follo og omkringliggende kommuner innfører strenge smitteverntiltak.
Skolen er derfor stengt, og det blir digital undervisning fra mandag 25. januar til og med fredag 29. januar.

Informasjonsmøte for foreldre og foresatte Vg1 på Teams 27.01.21

Elever ser på bok - Klikk for stort bildeElever. Illustrasjonsbilde Ski videregående skole
I møtet vil dere få informasjon om fagvalg, og om prosess og rutiner knyttet til valg av programfag på Vg2 og Vg3.

Til foreldre/foresatte til elever i Vg1

INFORMASJONSMØTE PÅ TEAMS

Velkommen til digitalt informasjonsmøte onsdag 27.01.21.

I møtet vil dere få informasjon om fagvalg, og om prosess og rutiner knyttet til valg av programfag på vg2 og vg3. Det vil også være ressurspersoner til stede i den digitale foajeen (chat) som kan svare på spørsmål om fagvalg og yrkesveiledning.

Før møtet har elevene fått informasjon om fagvalg, prosesser og rutiner via klasseromsbesøk, prøveforelesninger og fagtorg. Elevene har også hatt tilbud om samtaler med rådgivere og faglærer, noe mange benytter seg av. De aller fleste av våre elever har derfor bestemt fagvalget før foreldremøtet. Samtidig ser vi at mange syns det er godt å forankre egne valg i samarbeid med foresatte. Vi oppfordrer derfor til at dere deltar på møtet sammen med ungdommen deres uavhengig av om de har bestemt seg eller ikke.

Kl. 18.00 – 18.45    Møte for MDD og ID

Kl. 19.00 – 19.45   Møte for SSP

For å delta på møtet trykker dere på den aktuelle lenken:

Klikk på denne lenken for å bli med i Teamsmøte for Idrett, og Musikk, dans og drama

Klikk på denne lenken for å bli med i Teamsmøte for SSP

Samme lenke legges også ut i Teams: informasjon til elever.

Hege B. Johnsen

Monica Ø. Hansen