Vi har Akershusregionens beste entreprenørskapslærere

Turi Baxevanis og Hans Olav Hedin mottar pris - Klikk for stort bildeTuri Baxevanis og Hans Olav Hedin mottar pris for beste entreprenørskapslærere i Akershusregionen Catherine Rugaard Alvarez Entreprenørskapslærerne Turid Baxevanis og Hans Olav Hedin ble gjort stas på i går, da de mottok prisen Årets Entreprenørskapslærer. De to har jobbet med ungdomsbedrift i en årrekke, og i går kom Petter Skotland og Sanne Skjørland fra Ungt Entreprenørskap  Akershus og hedret dem. De har gjort en stor innsats, og ekstra gøy var det å se en video hvor UE hadde intervjuet flere tidligere elever som har fått tildels svært god nytte av lærdommen utover i yrkeslivet. Det skinte også igjennom hvor viktig den gode kjemien mellom lærerne og elevene hadde vært for utbyttet og engasjementet i prosessen med å drive ungdomsbedrift.

Turi og Hans Olav blir hermed Akershusregionens kandidater videre i den nasjonale kåringen.

I tillegg til statuettene fra UE, fikk lærerne blomster fra skolen ved rektor Hege Britt Johnsen og avdelingsleder

Samfunnsfag og økonomi Tom Tuskin.

Østlandets Blad har skrevet om begivenheten i nettutgaven av avisen 12.11.20, les saken her